Friday, 8 March 2013

Only You In My Heart♥

Assalamualaikum. Hi korang! sihat? aku sihat jee. harap korang pun sihat- sihat sahaja :) now my story only you in my heart ;)


   kadang- kadang saya terfikir juga, adakah betul awak sayang saya? percaya saya? suka saya? apa yg saya lakukan? semuanya tiap- tiap hari saya fikir. susah saya nak menilai hati awak. susah, teramat lah susah. act saya tahu ada benda yg awak tak suka tapi awak diamkan. act saya tahu awak dah banyak kali marah saya, tapi awak diamkan. act saya tahu awak banyak terasa hati dgn saya, tp awak diamkan.
  
    saya tahu semua tuu. tapi, awak tak pernah nak cerita dekat saya kan. masalah awak? awak hanya kongsi dgn mak awak dan ariif. saya? saya nak tahu juga awak. adakah saya penting dalam hidup awak? penting ke kalau semua tuh taknak kongsi dgn saya? kadang- kadang saya sentap juga, saya pon kadang- kadang mcm awak. diamkan jee. hahahaha

  act kita gelak, kita senyum, kita gembira, kita sedih, kita balik sesama, kita text selalu, tapi saya belum dapat nk nilai hati awak. macam awak kata, kalau nak kenal awak, nak kenal hati awak, belajar slow- slow mcm seseorang itu. tapi, dalam text tuh awak kata seseorang? siapa seseorang tuh awak? saya nak sangat tahu siapa yg bertuah sangat dapat nilai hati awak tuu. bila saya terfikir benda tuh, jelous pun ada. saya teringin nak jadi someone yg awak kata tuh. tp, saya try fikir positif mungkin tuu mak awak.

       awakk, saya penat bila fikir semua ni. setiap kali saya terfikir benda ni, saya try kuat taknak nangis. saya try buat benda lain yg boleh saya lupa fikir semua ni. saya ada banyak benda lain yg nak kena fikir. tp, entahlah. kepala saya ni tak boleh nak lari dari berfikir benda tuh. semua ingat saya dgn awak happy, bahagia kann? ya, saya pun rasa semua tuu. bahagia dgn awak. tp, saya tak tahulah nk kata apa. awak, saya harap awak boleh jadi macam yg saya harapkan. itu sahaja yg saya nak.

Tadi time chatting dengan dia, dia kata dia dah biasa diabaikan. seriously, terkejut bila dengar dia cakap macamtuh. aku balik dengan dia,  aku layan dia, aku try gembirakan dia, aku text dengan dia, aku otp degan dia.. apa lagi yg dia nak? apa lagi yg buat`rasa dia terabai? apa sayang apa? apa yg awak rasa terabai? cuba cakap dgn saya. saya tak tahu apa yg ada dlm hati awak tuu. mungkin awak kata saya ni ahli nujum boleh tahu semuanya, tapi bukan untuk hati awak. hati awak teramatlah susah sayang.

 AWAK, SAYA NAK AWAK TAHU. HANYA AWAK DI HATI SAYA. TOLONG INGAT DEAR AAA.

No comments: