Friday, 22 February 2013

Hati ini milik siapa?

 Hi, hati ini milik siapa? yee, hati ini milik awak. dah sah milik awak. saya pon taktahu bila saya mula suka dkt awak, tapi inilah yg saya rasa. setiap kali saya jumpa awk sekarang ni, saya melting tengok awak. saya taktahu kenapa.

  awak, tolong jangan buat saya bencikan awak. saya tak mampu nak benci awak. tolong jangan buat saya sakit hati, tolong jangan mainkan perasaan saya awak. hati saya ini hanya milik awak seorang :) setelah dua bulan kita couple, baru sekarang saya mampu sayangkan awak sepenuh hati setelah awak berjaya memiliki cinta saya.

  saya harap awak sayang saya sepertimana awak sayangkan ex awak. saya tak harapkan awak letak saya di tempat yg paling tinggi, saya cuma harapkan yg saya selalu ada di dalam ingatan awak. saya tahu orang yg pertama awak sayang semestinya family awak, then kawan- kawan awak, dan baru lah saya. it's okay. sekurang- kurangnya awak sayang saya jugak :) hihihi

  awak, saya akan cuba untuk setia dgn awak. saya akan cuba untuk mengalah selepas ni bila kita gaduh. saya tahu setiap kali kita gaduh awak je yg mengalah. saya? jangan harap. saya akan cuba buangkan sifat penting diri saya. saya akan cuba untuk jaga hati awak. ye, saya akan cuba. tapi, saya tak berani nk janji. hihihi awak tahuu kan? saya takut janji tuh akan memakan diri saya.

  hanya awak yg buat saya gembira. saya ingat lagi, time saya tengah takde mood, awakk yg buat saya senyum balik, awak yg buat saya gelak balik. awak suka dengar nasalah saya. awak yg bagi nasihat. awak suka bg ceramah free. hihi awak suka perli saya, awak suka kutuk saya. takpee, saya tak pernah ambil hati pon sbb saya pon lakukan benda sama pada awak. kata orang, bergurau dlm percintaan membuatkan perhubungan kita menjadi lebih erat. hihi

   saya harap relationship kita bertahan lama. saya harapkan kebahagiaan, kegembiraan. hope kita mampu jalani dugaan yg ALLAH beri kepada kita dgn kuat, sabar dan tabah. if ada benda yg awak rasa tak suka, please bagitahu saya. jangan diam jee, saya taktahu apa yg ada dlm hati awak. DEAR AAA, SAYA SAYANG AWAK. TERIMA KASIH KERANA HADIR DALAM HIDUP SAYA :)
 


 

No comments: